Over deze site

Welkom op de site Blending Your Education. Dit is een blog over blended learning en onderwijsverbetering.

Mijn naam is Wiebe Dijkstra. Ik ben sinds 2016 onderwijsadviseur en trainer blended learning bij Teaching and Learning Services van de TU Delft. In de afgelopen jaren heb ik tientallen docenten(teams) geholpen met het ontwerpen, ontwerpen en implementeren van hun blended onderwijs. Daarnaast heb ik bij gedragen aan EMBED, een volwassenheidsmodel voor blended onderwijs. Ik ben lid van de SURF Special Interest Group Blended Learning en penningmeester van het Expertisenetwerk Hoger Onderwijs (EHON).

Via deze website wil ik mijn ervaringen, materialen en inzichten delen. Want als je deelt dan wordt het meer. De inhoud van deze site is allemaal onder een CC-BY licentie beschikbaaar gemaakt (tenzij het anders vermeld is). Dit betekent dat je alles mag downloaden, delen, aanpassen, mits je mij even vermeld.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben, reageer dan op de website of stuur me een berichtje.

Groet,
Wiebe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.